Eesti Karikas 2012 võitnud Viktoria Bogdanova otsib sponsoreid  0

3. novembril toimus Tartus iluvõimlemise võistlus Eesti Karikas 2012. Kaks õde pidasid omavahel pingelist võitlust, millest väljus võitjana vanem kaksikõde Viktoria Bogdanova.

Viktoria räägib oma muljetest: „Oli tunda ärevust, kuigi treenisime kogu vaheaja kestel 7-8 tundi päevas. Tahtsin end kohtunikele ja pealtvaatajatele parimast küljest näidata. Palju tüdrukuid tuli mind vaatama ja mulle kaasa elama – ma ei tahtnud neid alt vedada. Nagu alati elas mulle kaasa ema – ta on iluvõimlemise treener. Tundsin suurt vastutust ning püüdsin end rahustada, kuid kuna kava oli läbi töötatud, tundsin ennast enesekindlalt. Samuti saavutasin septembri lõpus sama kavaga esimese koha rahvusvahelisel võistlusel Minskis, mis lisas mulle ka enesekindlust“.

Kui Viktoria sai teada, et saavutas esikoha, oli ta õnnelik. Vika räägib: „Olin rõõmus, et suutsin end kokku võtta ja teha kõik kaotusteta ära. Olen rõõmus, et ei vedanud treenerit alt“.

Meie kangelanna märkis samuti, et uuest aastast muutuvad iluvõimlemises reeglid. „Need olid viimased olulised võistlused 2012. aastal. Nüüd hakkan töötama uue kava kallal, mis on eelmisest aga palju keerulisem. Tuleb harjuda uute reeglitega. Veebruaris toimub ka Miss Valentine’i võistlus Tartus, millele sel aastal on omistatud maailmakarikaetapi staatus. Selles osalevad maailma parimad võimlejad ning mina esinen seal uue kavaga. Minu eesmärk on end näidata, et septembris toimuvatel maailmameistrivõistlustel hästi esineda,“ rääkis Vika.

Vika jaoks on oluline ka sponsori otsimise küsimus. „Et tulemus oleks kõrgem, peab sagedamini erinevatel rahvusvahelistel võistlustel ja maailmakarikatel käima, kuid meie klubis ei ole reiside kinnimaksmiseks piisavalt raha. Enamasti maksavad minu eest vanemad, kes tulevad taoliste kulutustega vaevu toime. Väga kallid on ka esinemistrikood ning võimlemisvahendid,“ jagas meiega kangelanna.

 

Maria Luisa

http://buduaar.ru/Article/article/viktoriya-bogdanova-vyigravshaya-kubok-estonii-2012-ischet-sponsorov

No Comments Yet

Leave a Reply